Coronavirus - Bereikbaarheid en toegankelijkheid DePlaatsmaker

Woensdag 25 maart 2020

DePlaatsmaker houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en ook wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen vanuit de overheid op. Een ieders gezondheid is op dit moment namelijk het meest van belang.
 
Daarom wordt er door onze medewerkers zo veel mogelijk vanuit huis gewerkt en is ons kantoor gesloten voor bezoek. DePlaatsmaker blijft gewoon telefonisch bereikbaar via het reguliere nummer 030 271 7677. Wel willen we iedereen vragen om via e-mail contact met ons op te nemen wanneer het niet-urgente zaken betreft.
 
We houden iedereen de komende tijd zoveel mogelijk op de hoogte van de maatregelen die wij als organisatie treffen via onze website, social media-kanalen en e-mail. Mocht er aanleiding zijn om aanvullende maatregelen te nemen, dan zullen we onze huurder daarover nader informeren.

Gebruik van werkruimtes

Onze panden blijven vooralsnog gewoon geopend. Wanneer je geen gezondheidsklachten hebt en als thuis werken niet mogelijk is, kun je gebruik maken van je ruimte. Houd wel gepaste afstand tot elkaar en neem de benodigde hygiënemaatregelen in acht. Heb je (milde) gezondheidsklachten, zoals niezen, hoesten, keelpijn, een loopneus of koorts, blijf dan thuis! Deel jij jouw werkruimte met medegebruikers? Maak dan onderlinge afspraken, zodat jullie zo veel mogelijk afzonderlijk van de ruimte gebruik kunnen maken. 

Publieksactiviteiten en verhuur zalen

In navolging van de aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, zijn bijeenkomsten met meerdere deelnemers tot 1 juni a.s. niet toegestaan. Wij raden jou aan activiteiten met meerdere deelnemers waar mogelijk online voort te zetten. Vanwege deze maatregel is tevens de verhuur van onze repetitie- en danszalen op de Bemuurde Weerd en de Makassarstraat opgeschort. 

DePlaatsmaker had de komende weken een aantal publieksactiviteiten gepland, waaronder Film & Debat - Ruimtemakers voor de Kunst in Het Huis Utrecht op 25 maart en 24h Berlijnplein op 4 april. Deze evenementen worden tot nadere orde verplaatst of geannuleerd. 

Bezichtigingen en opleveringen

Heb je gereageerd op een werkruimte uit ons huuraanbod of de huur van jouw werkruimte opgezegd? Eén op één bezichtigingen en opleveringen van werkruimtes gaan zo veel mogelijk door. Waar nodig zullen we in overleg met jou een passende oplossing zoeken voor de wijze waarop dit plaats kan vinden. 

Informatie voor jouw onderneming als kunstenaar, maker of culturele organisatie

De coronacrisis heeft mogelijk grote gevolgen voor jouw onderneming als kunstenaar, maker of culturele organisatie. DePlaatsmaker houd je daarom op deze pagina graag op de hoogte van informatie die kan helpen jouw organisatie, onderneming of praktijk door deze moeilijke periode heen te loodsen. 

Voor nu wensen we iedereen veel sterkte en gezondheid toe!

Terug