Expositie 'Toevlucht' in de Havenloods

Woensdag 22 september 2021

Van 22 tot en met 26 september is het werk van 12 jonge Utrechtse kunstenaars en kunststudenten te zien tijdens de expositie Toevlucht bij onze locatie de Havenloods. “Als je kon ontsnappen aan de waan van de dag en je hebt volledige controle over de bestemming, waar zou je dan naartoe gaan?” Met deze vraag delen de kunstenaars hun perspectieven op een nieuwe werkelijkheid. 
 
Bekijk schilderijen, digitale dreamscapes, tastbare sculpturen en verassende lichtkunst, of droom weg bij zwevende dichters en inspirerende sprekers. Op vrijdag 24 september wordt er in de avond tevens een uitgebreid randprogramma gepresenteerd, waarbij je samen met kunsthistorici, sprekers en poëzie de diepte van de tentoonstelling in duikt.  
 
De expositie wordt georganiseerd door Stichting De Maakruimte, De Kleine Kunstkamer en Stichting FAAM: drie organisaties die werken aan een bloeiend cultureel landschap in Utrecht. De tentoonstelling is gratis te bezoeken. Kijk voor de openingstijden en meer informatie op de website van De Kleine Kunstkamer. Lees hier alvast meer over de deelnemende kunstenaars. 

Terug