Hoogste punt bereikt op het Berlijnplein

Donderdag 14 november 2019

De vlag hangt uit op het Berlijnplein, want het hoogste punt bij de bouw van het tijdelijke paviljoen op is bereikt. Donderdag 14 november werd dit gevierd met een traditioneel Pannenbier, samen met de toekomstige huurders, omwonenden, betrokken partners en het bouwteam.  
 
Sinds de zomer is er hard gewerkt aan het nieuwe tijdelijke paviljoen op het Berlijnplein. In september werden de eerste betonplaten en bekabeling gelegd, de zeecontainers gelost, en flinke partijen deuren en kozijnen geleverd die hergebruikt worden in de bouw. Al snel tekende zich de vormen van de nieuwe romney loodsen af en zijn de contouren van het paviljoen duidelijk zichtbaar geworden. En inmiddels zijn zelfs de dakpanelen gelegd.
 
Samen met onze partners hebben we de ambitie om de bouw van het tijdelijke paviljoen rond de jaarwisseling te voltooien. Zo wordt Berlijnplein een thuishaven voor een groeiend aantal creatieve en culturele partijen. We kijken er nu al ontzettend naar uit om Raum, Goede Vrijdag, Nieuw Utrechts Toneel, De Buurtwerkkamer Leidsche Rijn en junioradviesbureau De Jonge Honden te verwelkomen op hun nieuwe plek.

Volg de bouw van het tijdelijke paviljoen ook via Instagram

Terug