Klaar voor de toekomst

Vrijdag 1 februari 2019

Welkom allen hier in de Pauwstraat. Dit pand heeft na twee jaar renovatie een enorme metamorfose ondergaan. Samen met huurder BAK zijn we de uitdaging aangegaan dit pand meer licht en lucht te geven waardoor het pand toekomstbestendig is geworden.
 
Klaar voor de toekomst
Dit is symbolisch voor de metamorfose die SWK030 en Sophies ook zijn ondergaan de afgelopen jaren. Wij zijn sinds 1 januari samengegaan in DePlaatsmaker!
Wat mijn voorgangers in de afgelopen 30 jaar in de stad hebben gerealiseerd voor kunstenaars en instellingen, mogen wij verder uitbouwen. En meer lucht en licht geven zodat we klaar zijn voor de toekomst.  
 
Ruimte voor kunst en creativiteit
Wij hebben de eer, het plezier en het doel om alle vormen van kunst (theater, beeldend, muziek, dans, etc) ruimte te bieden. Wij maken zelf geen kunst en zijn geen programmamakers. Maar we maken wel iets: wij maken plaats voor kunst en creativiteit.
 
Zorgdragen voor ruimte
Hier zijn we trots op. Want op al onze bijna 40 plekken in de stad Utrecht en de shelter in Soest, steken makers van kunst elke dag weer de sleutel in de deur van hun atelier of werkruimte. Elke dag wordt er heel hard gewerkt om kunst te maken. Dit vraagt om aandacht, concentratie en zorg. Dan is het fijn als iemand anders zorg draagt voor de ruimte én voor de juiste sleutel.
 
Huurders op de voorgrond
Wij maken plaats voor kunst en cultuur en creativiteit. We geven in onze beelden die jullie straks zullen zien op de website ook inhoud aan ons verhaal samen met onze huurders.  Hun werk en inzet is te zien in de beelden die wij prominent op de voorgrond tonen. Deze beelden gaan we graag met jullie huurders de komende tijd verder uitbouwen.

Terug