Open Call Studio's in Werfkelders Berlijnplein

Dinsdag 5 januari 2021

Kunstenaars en creatieve makers kunnen zich nu aanmelden bij DePlaatsmaker voor de huur van twee ruime werfkelder-studio’s vanaf de zomer van 2021. De verhuur van de studio’s vindt plaats in samenhang met de ontwikkeling van permanente huisvesting voor kunstenaars, creatieven en culturele organisaties op het Berlijnplein. Samen met RAUM en gemeente Utrecht bouwen we hier aan een uniek gebied met ruimte voor kunst, cultuur, onderwijs, technologie en organisaties uit het sociaal-maatschappelijke domein. Het is de bedoeling dat de studio’s in de werfkelders ruimte bieden aan kunstenaars en creatieven die zich willen verbinden aan het project Berlijnplein, in opmaat naar permanente huisvesting in de nieuwbouw op het plein (medio 2024). 

Vanuit dit oogpunt is DePlaatsmaker op zoek naar één of meerdere: (Collectieven of kunstinitiatieven van) kunstenaars en creatieve makers op het gebied van beeldende kunst, mode, design, nieuwe media en cross-overs tussen disciplines, én daaraan gerelateerde publieksactiviteiten. 

Spreekt dit jou direct aan en heb je interesse in het huren van een studio in de werfkelders bij Berlijnplein? Download hier de leaflet met meer informatie over het project en de wijze van aanmelden. De deadline voor aanmelding is donderdag 31 januari.

Terug