Utrecht Bier Fest

Zaterdag 18 mei 2019

Met deze editie van Utrecht Bier Fest gaan de brouwers terug naar de roots van het festival, waarbij het gevarieerde en kwalitatief hoogwaardige aanbod van alle brouwers in de stad aan bod komt.
 
Het festival
Het Utrecht Bier Fest vindt plaats op 18 mei van 12:00 tot 19:00 en zes Utrechtse brouwerijen presenteren hier de beste bieren die binnen de stad gebrouwen worden. Er is gekozen alleen de brouwerijen in de stad uit te nodigen omdat het aanbod van bieren kwalitatief zeer hoog is en bovendien erg gevarieerd.
 
Naast de Utrechtse Brouwers zullen er ook Utrechtse Food ambachtslieden uitgenodigd worden om de innerlijke mens nog meer te verzorgen.
 
De locatie
De locatie, de Haventuin van de Vrijhaven Utrecht is volop in ontwikkeling. De-Market wil graag op deze plek een containerdorp bouwen waarin lokale ambachtslieden hun producten maken en deze ook kunt proeven, delen en ervaren vanuit een horecaspot inclusief dakterras. Het te bouwen bouwwerk wordt gemaakt van gebruikte zeecontainers.
 
De Vrijhaven vind je op een oud industrieel terrein aan de Nijverheidsweg 4, aan het begin van het Werkspoorkwartier. Dit terrein wordt ontwikkeld tot een culturele hotspot met ruimte voor beeldende kunst, films, theater en festivals.

Organisatie
De organisatie is in handen van de Utrechtse brouwerij vandeStreek bier in samenwerking met De-Market. vandeStreek bier is voornemens om in De-Market een tweede, kleine brouwerij te stichten gericht op het ontwikkelen van recepten.
 
Tickets
Koop nu alvast je ticket voor €7,50 in de voorverkoop. Scheelt je €2,50 en je krijgt een proefglas en twee munten erbij. Je koopt een ticket via deze link.
 
Meer informatie:
Bekijk voor de laatste informatie de Facebook van Utrecht Bier Fest. 

 

Ronald van de Streek, ronald@vandestreek-bier.nl, 0627552591
Jos Witjes, jos@de-market.nl, 0613932376

Terug