Vacature: Enthousiaste servicemedewerker

Dinsdag 5 oktober 2021
Wil je jouw klantgerichtheid en organisatorische talent inzetten voor de culturele sector in Utrecht? Werk je met plezier allround in een kleine organisatie en draag je graag bij aan geschikte, betaalbare ruimte voor kunstenaars, creatieven en culturele instellingen? Dan zien we ernaar uit kennis met je te maken!

Voor Stichting De Plaatsmaker zoeken wij een enthousiaste SERVICEMEDEWERKER voor 32 uur per week vanuit ons kantoor in Utrecht.


Waarom wij er zijn als organisatie

Stichting DePlaatsmaker is een non-profitorganisatie met als doelstelling professionele kunstenaars, creatief ondernemers en culturele organisaties betaalbare werkruimte te bieden in Utrecht en regio. DePlaatsmaker is dè organisatie in Utrecht die ruimte initieert, ontwikkelt en beheert voor creatieve en culturele doeleinden. In samenwerking met verschillende partijen onderzoekt zij behoefte aan ruimte voor creativiteit. Concepten worden uitgedacht, uitgewerkt en uiteindelijk ontwikkeld tot prettige woon- en werkplekken met plaats voor creativiteit. Bestaande huurders kunnen rekenen op een betrouwbare en klantgerichte organisatie, die continu de -veranderende- wens van de huurder volgt en die meeneemt in haar conceptontwikkeling.


Wat ga jij doen?
Het gebruik van de woon- en werkruimten door onze klanten, leveren dagelijks vragen en meldingen op over de panden. Jij neemt die in ontvangst, lost ze op waar je dat zelf kunt (bijvoorbeeld sleuteluitgiftes), brengt prioriteit aan en zorgt dat ze bij de juiste collega terecht komen. Van dit alles zorg je ook voor een zorgvuldige administratie in ons volgsysteem. Daardoor is op elk moment voor andere collega’s duidelijk wat de status is van een vraag en kunnen we zo onze klanten optimaal van dienst zijn. Jij bent de rechterhand van de onderhoudscoördinator. Je bewaakt de voortgang van het oppakken van vragen en meldingen, signaleert hierover en zorgt zo voor een professionele en klantvriendelijke indruk. Daarnaast pak je zowel interne als externe facilitaire zaken op. Je zorgt vanuit deze binnendienstfunctie bijvoorbeeld op afstand dat de schoonmakers op locatie hun werk kunnen doen. Ook zorg je dat afvalverwerking, gas/water/licht en andere gebouwgebonden zaken adequaat en efficiënt zijn georganiseerd.


Wat wij vragen
• Enthousiasme over wat wij doen als organisatie en betrokkenheid bij onze klanten in de culturele sector is een must;
• Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld door een studie facilitaire dienstverlening, maar een andere studie met ervaring op facilitair vlak verwelkomen wij ook;
• Je hebt kennis van gebouwbeheer, van facilitaire dienstverlening en van de huur en verhuur van bedrijfsruimten;
• Het is een pré als je kennis hebt van en/ of een netwerk hebt in het veld van (facilitaire) leveranciers in de omgeving Utrecht;
• Je hebt ervaring met het aansturen van derden op afstand;
• En Nederlands spreken en schrijven gaat je makkelijk af.


Als persoon word je gedreven door het neerzetten van mooie resultaten en prestaties. De grote diversiteit aan vragen en verzoeken pak je met energie op. Je wordt er blij van om mensen te helpen en je collega’s te ondersteunen. Je brengt makkelijk structuur aan, hebt oog voor detail en kunt goed prioriteren. Je bent sociaal en op communicatie gericht. Je houdt ervan om zaken aan te pakken. Je houdt makkelijk overzicht en vindt het leuk om zaken te borgen. Ook ben je hulpvaardig en kun je je makkelijk inleven in een ander.

Jouw talenten liggen in de volgende competenties: Klantgerichtheid / Resultaatgerichtheid / Samenwerken / Initiatief / Plannen & Organiseren / Accuratesse / Energie en Voortgangscontrole.


Wat wij bieden
Het gaat om tijdelijke functie voor een half jaar (vervanging tijdelijk afwezige collega) voor 32 uur per week. Het salaris ligt -afhankelijk van je ervaring- tussen de €2800,- en €3500,- bruto per maand (op basis van 36 uur). We bieden je een mooi en uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt veel vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken.


Waarom je met plezier bij ons zult werken
We zijn een informele organisatie met 14 medewerkers en werken vanuit een uniek pand in hartje Utrecht. Samen werken we hard en zonder winstoogmerk aan ruimte voor de culturele en creatieve sector in Utrecht en omgeving. Ieder vanuit onze eigen professie zijn we elke dag bevlogen aan het werk. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!


Is je interesse gewekt? Laat het ons snel weten!
Meer informatie over de functie kan worden opgevraagd bij Els Gielesen, 030-2717677 of 06-25236164. Je motivatie en cv stuur je uiterlijk 31 oktober 2021 naar els@deplaatsmaker.nl. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. Vanaf week 43 vinden de eerste gesprekken plaats en we koersen op een start rond november 2021.

Terug