Workshop actieplan schrijven

Maandag 25 maart 2019

Marion Beltman organiseert in samenwerking met Galeria Sanaa een serie workshops voor jonge culturele ondernemers. Op 25 maart vindt de laatste in de serie plaats: Mijn 2019.

Mijn 2019
Hoe ziet het komende jaar er voor jou uit?
Welke doelen stel je? Hoeveel inkomsten heb je nodig? Hoe ga je dat organiseren? Welke kwaliteit wil je neerzetten, en voor wie? Hoe ga je de wereld laten weten dat je er bent? En wanneer voer je uit wat je hebt opgestoken in de eerdere drie workshops?

Misschien verlammen deze vragen je. Je zult ontdekken dat het allemaal niet zo zwaar is. De antwoorden op bovenstaande vragen zet je namelijk beknopt in eenoverzichtelijk ondernemersplan. Een soort actieplan, zou je kunnen zeggen. Het helpt je overzicht te houden en gewenste resultaten te behalen.

In de workshop (de laatste van een reeks) begeleiden wij jou om al je ideeën en aandachtspunten om te zetten in een realistische plan, zodat je bedrijf ook zakelijk floreert.

De workshop is speciaal ontwikkeld voor beeldend kunstenaars, makers, ontwerpers en fotografen die hun ondernemersvaardigheden willen aanscherpen en daarbij wel wat frisse input en praktische handvatten kunnen gebruiken. Dus als je bent afgestudeerd aan de HKU, en je zakelijke praktijk wilt laten bloeien, is deze workshop precies wat je nodig hebt.

Meer informatie vindt je op de website.

Terug