Workshop Afrikaans Moderne Dans

Zondag 17 maart 2019

Huurders Mieke Koldewee en Forêt Sacrée Obouibé organiseren in samenwerking met Explore Festival en Stadsschouwburg Utrecht 2 workshops Afrikaans moderne dans.

Van 7 t/m 29 maart reist de tweede editie van het Explore Festival door het land. De Afrikaanse choreograaf Salia Sanou presenteert tijdens dit festival zijn voorstelling Du désir d'horizon. Op 16 maart is de voorstelling te zien in de Stadsschouwburg Utrecht.

Jérôme Kaboré, danser en assistent van choreograaf Salia Sanou, verzorgt op 14 en 17 maart een twee uur durende workshop Afrikaans Moderne dans. Tijdens de workshop hordt hij live begeleid door percussionisten Salia Traore en Mohamed Camara. 

Grijp deze unieke kans om kennis te maken met het werk van Salia Sanou en de Afrikaans moderne dans! Meer informatie vindt je op de Facebookpagina. En bekijk de trailer voor een impressie van de dans.

De workshops worden georganiseerd als een samenwerking tussen Explore Festival, de Stadsschouwburg Utrecht, Mieke Koldewee (Organisatieatelier) en Forêt Sacrée Obouibé.

Terug