Workshop over de Cultuurlening

Dinsdag 2 juli 2019

Ben je kunstenaar of ondernemer in de creatieve sector in de provincie Utrecht? Ben je op zoek naar financiering om je droom te realiseren en verder te groeien? 

Financiering zoeken voor je project of onderneming is niet altijd eenvoudig. Welke financieringsmogelijkheden zijn er? En welke daarvan passen bij jou en je plannen? 

Ik ben erbij 

Tijdens deze Informatiebijeenkomst vertellen K.F. Heinfonds en Cultuur+Ondernemen over de verschillende mogelijkheden en delen culturele partijen uit de praktijk hun financieringservaringen.

Het K.F. Hein Fonds, De Plaatsmaker en Cultuur+Ondernemen organiseren op dinsdag 2 juli een informatiebijeenkomst over Cultuurfinanciering. Kunstenaars, creatieven en culturele organisaties die een droom willen realiseren en willen groeien, krijgen informatie over passende financieringsmogelijkheden.

Het is niet slim om van slechts één inkomstenbron afhankelijk te zijn. Hoe stel je een goede financieringsmix samen? Welke vorm van financieren past bij jou en jouw project en je specifieke financieringsbehoeften? Waar liggen jouw kansen? Tijdens deze informatiebijeenkomst kom je te weten waar jouw financieringskans ligt en hoe je hierbij hulp kunt krijgen. Er is natuurlijk ruimte om tussendoor en tijdens een aansluitende borrel vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan.

Sprekers
Arna Notten, moderator en directeur De Plaatsmaker
Ronald Rommes, adviseur bij het K.F. Heinfonds, vertelt meer over de subsidiemogelijkheden vanuit het K.F. Heinfonds
Renate Timmer, adviseur bij Cultuur+Ondernemen, vertelt meer over de nieuwe Culturele Financieringswijzer en alle overige financieringsbronnen op de culturele kapitaalmarkt, waaronder de Utrechtse Cultuurlening

Andere sprekers worden nog aangekondigd.

Wat: informatiebijeenkomst cultuurfinanciering
Voor wie: kunstenaars, creatieven & cultureel ondernemers
Wanneer: 2 juli, 16:00 – 18:00 uur (inclusief borrel!)
Waar: De Vrijhaven, Nijverheidsweg 6 in Utrecht

Aanmelden
Er is beperkt plek dus meld je snel aan via de aanmeldknop op de website van Cultuur+Ondernemen. Zonder tegenbericht word je dan op de deelnemerslijst geplaatst. Bij te veel aanmeldingen wordt er een wachtlijst gemaakt.

 

Utrechtse Cultuurlening

De Utrechtse Cultuurlening is een initiatief van de Provincie Utrecht, Gemeente Utrecht, Cultuur+Ondernemen en het K.F. Hein Fonds. De partners willen met deze leenfaciliteit het cultureel en creatief ondernemerschap stimuleren en de sector ondersteunen. Veel kunstenaars en cultureel ondernemers hebben financieringsbehoeften die niet voor subsidie in aanmerking komen, zoals het aanschaffen van apparatuur of het ontwikkelen van een website. Lees meer over de Utrechtse Cultuurlening

 

Terug