De Pionier

Geldersestraat 524, Amersfoort

DePlaatsmaker verhuurt werkruimtes in De Pionier in Amersfoort. Op de Kop van Isselt hebben woningcoöperaties Portaal en Omnia Wonen, naast ruim 200 tijdelijke woningen, hier in samenwerking met DePlaatsmaker ook elf creatieve werkruimtes gerealiseerd voor de komende tien jaar. Het gebied 'Kop van Isselt' is nu nog deels een industrieel terrein aan de Eem, maar over een tijdje steeds meer een bruisende wijk en stadscentrum. De Pionier is in april 2021 opgeleverd en sinds juni 2021 vind je er Broedplaats Oost-West.

Broedplaats Oost-West
Broedplaats Oost-West is een initiatief van stichting Kruisbestuiving. Stichting Kruisbestuiving wil creatieve, jonge professionals uit Amersfoort een inspirerende werkplek bieden. Een plek waar gelijkgestemden bij elkaar kunnen komen om hun liefde en passie voor muziek, beeldende kunst en creativiteit te delen en samen te werken. De broedplaats heeft tien werkruimtes voor vaste verhuur aan kunstenaars en culturele ondernemers. Eén van de ruimtes wordt de projectruimte van broedplaats Oost-West, die ook op aanvraag gebruikt kan worden. Hier zal bijvoorbeeld gewerkt worden aan radioprogramma's, workshops, panels en netwerkborrels.

Rolstoeltoegankelijkheid
Deze locatie is beperkt rolstoeltoegankelijk. Lees meer over wat dit betekent en over ons algemene beleid m.b.t. toegankelijkheid in de FAQ.

Gebruikers van deze locatie

DG