Reageren op deze ruimte

Tabaksschuur Amerongen

Veenseweg 8, Amerongen

312 m2 | € 820, 00 (excl. BTW)

Het Utrechts Landschap biedt een karakteristieke tabaksschuur aan, gelegen aan de rand van Amerongen. De schuur heeft een open constructie vanwege de vroegere functie: het drogen van tabak. Het pand is een rijkmonument waardoor deze constructie behouden blijft. Er is elektriciteit, water en riolering (IBA) aanwezig. Huurders kunnen in de schuur een eigen binnenconstructie bouwen als droge werkruimte. De tabaksschuur is alleen per voet bereikbaar. Parkeren op ca. 300 meter afstand.
 
Het proces tot wijziging van bestemming van het pand naar cultuur is nog gaande. Verhuring is alleen mogelijk onder voorbehoud van deze toekenning.
 
De huurprijs bedraagt € 820,00 per maand exclusief BTW en exclusief service kosten (nuts, gemeentelijke belastingen etc.) o.b.v. huidige staat. Binnenconstructie en vloer kunnen door huurder zelf gerealiseerd worden.
 
Zie jij jezelf werken op deze prachtige plek midden in de natuur? Laat het ons dan weten. Dan kunnen we een bezichtiging inplannen en de mogelijkheden bespreken.


Beschikbaar voorInschrijvingscategorieën A, B, C, D, E
Ruimtenummer1
Oppervlakte312 m2
Huurtermijnonbepaalde tijd
Beschikbaar vanafin overleg
Opzegtermijn3 maanden
Soort ruimteAtelier

Kale huur€ 820,00 (excl. BTW)
Servicekostenzelf te regelen
Totale huur€ 820, 00 (excl. BTW)
Btwja
Borgsom€ 1640,00

Etagebegane grond
Rolstoeltoegankelijkheidredelijk
Internetzelf te regelen
Parkerenop 300 m afstand

Reactietermijn-