Nieuwe locatie ‘Arkansasdreef’ in Overvecht

Donderdag 8 december 2022
Deze winter neemt DePlaatsmaker de eerste en tweede verdieping van Arkansasdreef 20 in beheer op bedrijventerrein Nieuw Overvecht in Utrecht. In totaal zal DePlaatsmaker hier ruim 1500 m2 aan werkruimte voor kunstenaars en creatieve ondernemers bieden voor de komende vijf jaar met mogelijkheid tot verlening. De locatie bevindt zich op slechts 15 minuten fietsen vanaf de binnenstad, heeft een representatieve, zakelijke uitstraling en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Vanaf januari 2023 worden de eerste ruimtes verhuurt. Geïnteresseerden kunstenaars, creatieven en culturele organisaties kunnen zich hiervoor nu aanmelden via het huuraanbod van DePlaatsmaker. Het gaat daarbij om negen zelfstandige creatieve werkruimtes van 20 tot 50 m2 en een grote ruimte van zo’n 145m2, geschikt voor stille disciplines. Alle ruimtes beschikken over een eigen wasbak of pantry. Op het bedrijventerrein bevinden zich veel bouwmarkten en andere technische bedrijven, maar ook een supermarkt op loopafstand. 
 
In het pand zijn op dit moment al een aantal kunstenaars en creatieven gevestigd, waaronder een keramist, tekenaar en glas-in-lood-atelier. 

Terug