DePlaatsmaker verhuurt over heel Utrecht verspreid meer dan 650 ruimtes aan kunstenaars, creatieve ondernemers en culturele instellingen. Denk bijvoorbeeld aan ateliers, werkplaatsen, kantoorruimtes, muziekstudio’s, theater- en danszalen, atelierwoningen, repetitieruimtes en tentoonstellingsruimtes. De meeste ruimtes verhuren we voor langere tijd, maar soms ook voor beperkte periodes.

Op deze pagina vind je een actueel overzicht van ons huuraanbod. Om voor een ruimte in aanmerking te komen, moet je ingeschreven zijn bij DePlaatsmaker. Gebruik de links hieronder voor meer informatie over inschrijven en ons verhuurbeleid.

inschrijven verhuurbeleid 

locaties f.a.q.

Beschikbare ruimtes

Categorie A Categorie B Categorie C Categorie D Categorie E

Vlampijpstraat 50 - Nr. 201

32m2
€400,00 (excl. BTW)

De Pionier - Nr.005 (Amersfoort)

52 m2
€ 792,00 (excl. BTW)

Gruttersdijk 12 - 116

20m2
285,00 (excl. BTW)

Bijzondere verhuur op onze locaties

Shelter Soesterberg

Ben jij op zoek naar een bijzondere ruimte voor een cultureel project of een groepsbijeenkomst? Misschien is shelter 611 in Soesterberg geschikt voor jou!
Lees meer

Ruimte31 in De Havenloods

Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte voor groepsbijeenkomsten in Utrecht? Dan is Ruimte31 in De Havenloods een uitkomst.
Lees meer

Het Huis van Betekenis

Zoek jij als tekenaar of creatief een inspirerende omgeving om lekker te werken? Bij het Huis van Betekenis kun je een werkplek of studio huren.
Lees meer

deMuziekFabriek

Ben jij op zoek naar een grote ruimte waar je samen ongestoord dans, muziek of toneel kan repeteren? Dat kan bij deMuziekFabriek.
Lees meer

Muziekhuis Utrecht

Ben jij op zoek naar een plek voor je muziek? Voor een enkele keer, of voor meer dan eens? Muziekhuis Utrecht biedt verschillende mogelijkheden.
Lees meer

Werkplaats Overvloed

Ben jij op zoek naar een flexibele werkplek voor schrijfwerk, onderzoek, vergaderen of maakwerk? Daarvoor kan je terecht bij Werkplaats Overvloed.
Lees meer

Vraag en aanbod

Zoek je medegebruikers voor jouw werkruimte? Of wil je graag gebruik maken van een gedeelde werkruimte, bijvoorbeeld voor een aantal dagen in de week? Dan kan je een oproep laten plaatsen onder ‘Vraag en aanbod’. Stuur een mail met informatie over jouw oproep naar communicatie@deplaatsmaker.nl.

Aangeboden: gedeelde werkruimte bij De Havenloods

Ben je op zoek naar een bureau-werkplek in een inspirerende omgeving in het Werkspoorkwartier? Neem contact op met Marianne.
Lees meer

Aangeboden: gedeelde werkplek bij De Ravel

Ben je op zoek naar een knusse werkplek voor stille werkzaamheden? Neem contact op met Jantine.
Lees meer

Aangeboden: kantoorruimte bij Het Huis Utrecht

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte op een toonaangevende ontmoetingsplek midden in Utrecht? Het Huis Utrecht heeft per direct kantoorruimte beschikbaar.
Lees meer

Aangeboden: gedeelde studioruimte op Domplein

Ben jij als creatieve ondernemer op zoek naar een representatieve werkplek in het centrum van Utrecht? Wellicht is deze oproep iets voor jou!
Lees meer

Aangeboden: gedeelde kantoor- en klusplekken Concordiastraat

Zoek je een gedeelde werkruimte met kantoor- en klusplekken in Utrecht? Bekijk dan deze oproep.
Lees meer

Aangeboden: gedeelde werkplek Concordiastraat

Ben je op zoek naar een fijne gedeelde werkplek in Utrecht? Misschien is deze oproep dan wel iets voor jou!
Lees meer

Aangeboden: gedeelde werkplek Ravellaan

Zoek jij een werkplek in een gedeelde studio nabij Oog in Al/Lombok? Vanaf juni komt er een plek vrij voor een medegebruiker op de Ravellaan.
Lees meer

Aangeboden: gedeelde werkplek Gruttersdijk

Zoek jij een fijne, creatieve werkplek in Utrecht centrum? Per direct is er een bureau-werkplek beschikbaar bij onze locatie Gruttersdijk.
Lees meer

Locaties