Zoek je als tekenaar of creatief een inspirerende omgeving om lekker te werken, en met vakgenoten op te trekken?

Bij het Huis van Betekenis op locatie de Kokerloods zijn op dit moment meerdere (flex)werkplekken en studio's beschikbaar. Speciaal voor tekenaars en verwante creatieven (zoals animatie, ontwerp, schrijven, etc).

- De studioruimtes (5 totaal) zijn ongeveer 12m2 groot en kosten rond € 275 per maand excl. BTW. Voor een medegebruiker betaal je € 76,88 per maand extra.

- De (flex)werkplekken (12 totaal) bevinden zich in de gemeenschappelijke tekenzaal en bestaan uit een werktafel en eigen kastruimte. Deze plekken kosten € 225 voor fulltime gebruik, of € 150 voor parttime gebruik. 

De huur is inclusief:

  • Wifi, gebruik van gezamenlijke vergader-, presentatie- en lunchruimte, keuken, balkon aan de gracht, lounge en nokstudio 3 voor groot/vuil werk.
  • Community-lidmaatschap: gezamenlijke activiteiten en tekenprojecten, netwerk en promotie, korting op workshops en publieksactiviteiten.

Stuur een mail naar Albert voor meer informatie of om een afspraak te maken. Organiseer je creatieve groepsactiviteiten? De centrale ruimte van het Huis van Betekenis is ook te huur voor workshops en vergaderingen. 

Terug