Contact

Het team

DePlaatsmaker
Gruttersdijk 12
3514 BG Utrecht
info@deplaatsmaker.nl
030 271 7677

Algemeen
info@deplaatsmaker.nl

Verhuur
verhuur@deplaatsmaker.nl

Onderhoud
onderhoud@deplaatsmaker.nl

Financiën
fa@deplaatsmaker.nl

Communicatie & community
communicatie@deplaatsmaker.nl

 

Noodsituaties

Doet zich een noodsituatie voor op één van de locaties van DePlaatsmaker en is spoedeisende hulp nodig? Bel dan altijd eerst het alarmnummer 112. Lees hier verder hoe je kan handelen tijdens noodsituaties en hoe je binnen en buiten kantooruren melding kan maken van ernstige storingen waar direct op gehandeld moet worden.

 

Toegankelijkheid kantoor

Wanneer je het kantoor van DePlaatsmaker voor het eerst bezoekt, kan het nuttig zijn om iets te weten over de toegankelijkheid van onze locatie op Gruttersdijk 12.
 
Het kantoor van DePlaatsmaker is op dit moment beperkt rolstoeltoegankelijk. (Er bevinden zich gelukkig geen treden of hoge drempels bij de ingang op de begane grond, maar het toilet bestaat echter wel uit een kleine ruimte. Daarnaast zijn de andere verdiepingen helaas niet rolstoeltoegankelijk door de trappen in het gebouw en het ontbreken van een functionerende lift). We willen, indien mogelijk, altijd ondersteuning bieden tijdens een bezoek aan ons kantoor, of tijdens het bijwonen van een tentoonstelling of ander evenement op deze locatie. Mocht je extra hulp nodig hebben bij een bezoek, neem dan gerust contact op.
 
Wil je meer weten over ons algemene beleid m.b.t. toegankelijkheid? Kijk dan bij de FAQ.

Wil je meer weten over de rolstoeltoegankelijkheid van onze andere locaties? Kijk dan bij locaties.

 

Terug