Projecten

Berlijnplein

Berlijnplein in Utrecht is volop in ontwikkeling. In samenwerking met gemeente Utrecht bouwt DePlaatsmaker hier stapsgewijs mee aan een uniek gebied met ruimte voor kunst, cultuur, onderwijs, technologie en sociaal-maatschappelijke organisaties.
Lees meer

De Pionier

Bij de Pionier in Amersfoort heeft DePlaatsmaker in samenwerking met Portaal en Omnia Wonen 11 nieuwe creatieve werkruimtes gerealiseerd. Sinds juni 2021 vind je hier diverse kunstenaars en creatieven.
Lees meer

Proeftuin Stedelijke Regio Utrecht

Sinds juni 2020 werkt DePlaatsmaker samen met adviesbureau Jonge Honden aan een proeftuinproject in opdracht van de Stedelijke Regio Utrecht.
Lees meer

De Havenloods

In het Werkspoorkwartier in Utrecht vind je de nieuwe creatieve broedplaats De Havenloods. Hier heeft DePlaatsmaker ruim 60 werkruimtes gerealiseerd en meerdere zelfbouwkavels uitgegeven op het buitenterrein.
Lees meer

Muziekhuis Lombok

De gevel van Muziekhuis Lombok is het canvas geworden van een in het oog springend street art project. Door de muurschildering straalt het gebouw de sfeer uit van de kunst en creativiteit die binnen ontwikkeld wordt.
Lees meer