Ben jij op zoek naar een bijzondere ruimte voor een cultureel project of een groepsbijeenkomst?

Park Vliegbasis Soesterberg is een bijzonder gebied op de Utrechtse Heuvelrug. Op dit voormalige militaire luchtvaartterrein verhuurt DePlaatsmaker in samenwerking met Utrechts Landschap meerdere shelters als creatieve werkplekken. Eén van deze shelters (nr. 611) biedt ruimte voor evenementen en projecten. Deze F15-hangar vormt een unieke, multifunctionele locatie voor bijeenkomsten of exposities, maar ook voor bijvoorbeeld voor foto- en filmshoots. 
 
Shelter 611 ligt meteen voorbij de entree van het terrein en heeft een gebruiksoppervlakte van 780m2. De ruimte is 35 meter diep en ongeveer 20 meter breed. Er is elektra, een ruime toiletvoorziening en een kleine keuken aanwezig. Verder is er veel lege ruimte. Helaas is er geen verwarming aanwezig. Aan de voorzijde van de shelter is een grote glazen zuil geplaatst, waardoor de loods deels met grote schuifdeuren gesloten kan worden, maar je wel daglicht houdt.
 
Park Vliegbasis Soesterberg is een beschermd natuurgebied en eigendom van Stichting Utrechts Landschap. Er gelden daarom op het terrein soms andere regels en niet elk evenement of project is geschikt voor deze locatie (versterkte muziek is niet toegestaan en het terrein is gesloten na zonsondergang). Met name in de periode oktober t/m maart is deze locatie beschikbaar voor culturele/artistieke evenementen en projecten tegen een gereduceerd tarief.

Heb je interesse of vragen over deze locatie? Neem dan gerust contact op. Samen met Utrechts Landschap kan vervolgens besproken worden of jouw plan en budget passend zijn voor deze locatie en de agenda. Wil je alvast meer weten? Vind meer informatie via deze link

Terug