'Uitgelicht' geopend bij DePlaatsmaker

Woensdag 21 september 2022
Samen met onze huurders en samenwerkingspartners uit het werkveld vierden we vrijdag 23 september de opening van de expositie 'Uitgelicht' bij het kantoor van DePlaatsmaker.

Voor 'Uitgelicht' kiezen huurders van DePlaatsmaker zélf wie zij onder de aandacht willen brengen; kunstenaars, creatieven of culturele organisaties waar zij een bijzondere waardering voor hebben of zich verwant aan voelen. 'Uitgelicht' gaat over onderlinge verbondenheid in het artistieke werkveld en over oog hebben voor de ander. 

De zes deelnemende exposanten zijn Karen Vennik, Britt Dorenbosch, Robin Meyer, Marin Hondebrink, Eline Peek en presentatie-instelling IMPAKT met kunstenaar Roee Rosen. Zij zijn (opeenvolgend) voorgedragen door Cissy van der Wel, Kim van Erven, Jonas Wijtenburg, Joyce Overheul, Melahat Manzouri Fard en Peter van der Horst.

DePlaatsmaker is trots om het werk en projecten van onze huurders aan bezoekers te kunnen tonen en onder de aandacht te brengen bij onze partners in de stad. 'Uitgelicht' is de vierde expositie bij DePlaatsmaker en zal tot 21 december 2022 te zien zijn.

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn bij evenementen van DePlaatsmaker? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief én ontvang voortaan altijd een uitnodiging in je mailbox!

 

Terug