Vroeg eruit voor Utrechts Cultuurontbijt

Woensdag 18 mei 2022
Woensdagochtend 18 mei was het tijd voor het Utrechts Cultuurontbijt 2022. Een netwerk- en gespreksochtend voor de kunst- en cultuursector in onze stad, om kennis te maken met de nieuwgekozen Utrechtse raadsleden én hen de ambities en knelpunten uit het werkveld voor te leggen. Een terugkerende traditie waarbij dit keer het manifest ‘De kunst van het doorgroeien’ centraal stond.

In het manifest worden zeven belangrijke en ambitieuze thema’s op de culturele agenda gezet voor de komende vier jaar, om in samenspraak met de nieuwe gemeenteraad te realiseren. Deze thema’s zijn afgelopen jaar opgehaald en uitgediept met behulp van een grote en diverse groep culturele instellingen in Utrecht. DePlaatsmaker was deze ochtend niet alleen aanwezig, maar ook medeorganisator van het programma, dat in het teken stond van verbinding en de uitwisseling van standpunten.
 
Ben je benieuwd naar de thema’s die aan bod zijn gekomen tijdens het Cultuurontbijt 2022 en waarom deze zo van belang zijn voor de kunst- en cultuursector in onze stad? Lees via deze link het manifest ‘De kunst van het doorgroeien’.

 

Terug