Concordia

Concordiastraat 68, Utrecht

Algemeen

Het terrein van de 2e Daalsedijk is eigendom van de NS. Daar hebben wij meerdere panden ingericht voor kunstenaars en creatieven. In dit voormalige NS-pand zijn na een ingrijpende verbouwing in 2005 63 werkruimtes gerealiseerd. Hier vind je een combinatie van kunstenaars en kunstgerelateerde bedrijven. Naast de ruime kantine ligt een zonnige binnentuin. Ook is er een buitentuin met een terras.
 
In het pand heerst een creatief klimaat. Door de combinatie van kunstenaars en bedrijven kunnen er allerlei samenwerkingsverbanden ontstaan. Tussen collega’s in hetzelfde vakgebied, of juist daarbuiten. Valt iets net buiten je eigen expertise, dan is er vaak een collega te vinden die daar zijn/haar specialiteit van heeft gemaakt. Daardoor is het voor veel huurders een fijne en inspirerende plek om te werken.
 
De Concordiastraat 68 is in beheer tot en met eind 2024. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het pand. Huurders kunnen gebruik maken van een gedeelde vergaderruimte.

De huurders hebben samen een website: concordiastraat68.

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze locatie is beperkt rolstoeltoegankelijk. Er is een goederenlift met zware deuren. Op de eerste verdieping is een toilet aanwezig dat ruim genoeg is voor een rolstoel. Lees meer over wat dit betekent en over ons algemene beleid m.b.t. toegankelijkheid in de FAQ.

Gebruikers van deze locatie