Expositie 'Utrecht Getekend' door Huis van Betekenis

Vrijdag 15 oktober 2021
Vanaf 15 oktober presenteert het Huis van Betekenis de expositie ‘Utrecht Getekend’ in het kantoor van DePlaatsmaker op Gruttersdijk 12. De expositie laat het werk van 17 illustratoren van het Huis van Betekenis zien.

Het Huis van Betekenis is een broedplaats voor tekencultuur en gevestigd op onze locatie Lauwerecht 10 in de Kokerloods. Hier werken illustratoren en andere creatieven zelfstandig én samen aan diverse projecten, zoals bijvoorbeeld het boek Verbonden Verhalen met getekende reportages uit Overvecht.

Tijdens de expositie bij DePlaatsmaker zal werk te zien zijn uit bijzondere projecten van de afgelopen drie jaren en zullen illustratoren een nieuwe muurschildering maken in ons kantoor. We nodigen je graag uit om samen met ons de opening te vieren op 15 oktober tussen 16:00 en 20:00 uur. Je kan je daarvoor aanmelden via deze link.

De expositie van het Huis van Betekenis zal te zien zijn tot 21 januari 2022. DePlaatsmaker is trots om het werk en projecten van onze huurders aan bezoekers te kunnen tonen en onder de aandacht te brengen bij onze partners in de stad. ‘Utrecht Getekend’ is de derde expositie in het nieuwe kantoor van DePlaatsmaker.

Terug