Terugblik opening expositie 'Utrecht getekend'

Vrijdag 15 oktober 2021
Vrijdag 15 oktober opende de derde tentoonstelling in het kantoor van DePlaatsmaker. Het Huis van Betekenis presenteert een selectie van werken van 17 illustratoren uit verschillende projecten van de afgelopen drie jaar, waarin steeds het leven in de stad centraal staat en op eigenzinnige wijze uitgebeeld wordt.

Het Huis van Betekenis is een broedplaats voor tekencultuur en gevestigd op onze locatie Lauwerecht 10 in de Kokerloods. Hier werken illustratoren en andere creatieven zelfstandig én samen aan diverse projecten. Albert Hennipman van het Huis van Betekenis en Pim Tieland van DePlaatsmaker openden de expositie gezamenlijk. 

Alle illustraties in de tentoonstelling zijn geprint op houten panelen en te koop in verschillende formaten. Daarnaast heeft het Huis van Betekenis een kleine uitgave gemaakt dat een overzicht biedt van alle illustraties uit de expositie. DePlaatsmaker is trots om op deze wijze de projecten van onze huurders aan bezoekers te kunnen tonen en onder de aandacht te brengen bij onze partners in de stad.

Fotografie door: Lize Kraan

Terug