Havenloods

Nijverheidsweg 6, Utrecht

Algemeen

De Havenloods is een levendige locatie voor kunstenaars, creatieve ondernemers en hun publiek. Een plek waar veel mogelijk is, met een rauw randje en een innovatieve uitstraling. In april 2019 hebben de eerste huurders hier hun werkplekken betrokken. Er worden regelmatig exposities, optredens en andere publieke evenementen georganiseerd. Ook in de avonden en in het weekend zijn er regelmatig culturele activiteiten in en om het pand. 
 
Op het buitenterrein van broedplaats De Havenloods heeft DePlaatsmaker in 2020 meerdere zelfbouwkavels uitgegeven. Uniek, want huurders hebben hier dus zelf hun eigen werkplek gerealiseerd. Het terrein omvat bijzondere werkruimtes, ondersteunende horeca en ruimte voor activiteiten en kleinschalige programmering.
 
De kunstenaars en creatieven uit het pand beheren samen de website dehavenloodsutrecht.nl, waar je een overzicht van de geplande activiteiten kunt vinden.
 
Kijk hier voor meer informatie over het project De Havenloods.

Rolstoeltoegankelijkheid

De begane grond van deze locatie is goed rolstoeltoegankelijk en voorzien van een rolstoeltoegankelijk toilet. De overige verdiepingen zijn niet rolstoeltoegankelijk. Lees meer over wat dit betekent en over ons algemene beleid m.b.t. toegankelijkheid in de FAQ.

Gebruikers van deze locatie