Aangeboden: gedeelde studioruimte Berlijnplein

Festivalorganisatie Grasnapolsky is op zoek naar medehuurders voor hun werkruimte in de werfkelders op Hof van Monaco 2 onder Berlijnplein. Het kantoor is een rustige, inspirerende ruimte en biedt een goede balans tussen een huiselijke en professionele sfeer om tot creatieve uiting te komen. Het voorste gedeelte van de ruimte in ingericht als kantoor. In het achterste gedeelte is een loungehoek te vinden. De locatie bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht Leidsche Rijn en is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. Station Utrecht Leidsche Rijn bevindt zich op slechts 5 minuten lopen en de auto parkeren kan bij P+R Berlijnplein.

Festival Grasnapolsky vindt plaats in maart en dat betekent dat de organisatie van september tot en met maart veel aanwezig zijn. De grootte van het team groeit naarmate het festival dichterbij komt. De overige maanden is het rustig. Grasnapolsky gaat graag in gesprek hoe een verdeling van de ruimte zo gunstig mogelijk voor iedereen ingericht kan worden.

 

Werkruimte en prijs

- De ruimte is 120 m2 groot (inclusief keuken en zithoek).

- Er kan gebruik gemaakt worden van internet, whiteboard, keuken met vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, picknicktafel om buiten te werken. 

- De maandelijkse huurprijs is in overleg. 

 

Heb je interesse in het delen van deze werkplek? Neem dat contact op met Grasnapolsky.

 

Terug