Aangeboden: gedeelde werkruimte Concordia

Op korte termijn is één van onze huurders aan de Concordiastraat 68 in Utrecht op zoek naar nieuwe medehuurders. De werkruimte wordt in het totaal gedeeld met zes personen en bestaat uit twee delen: een werkplaats gedeelte van ongeveer 35m2 met een en een kantoor gedeelte van ongeveer 30m2 met een fijne houten vloer en een raam dat open en dicht kan. In het kantoorgedeelte komt een werkplek vrij. De huurprijs die hiervoor gevraagd wordt, is ongeveer 135,- euro (excl. BTW) per maand.
 
Het kantoorgedeelte is goed verwarmd, bevat een stofzuiger, koelkast, (een geweldig) koffiezetapparaat en een gezamenlijke tafel met stoelen. In het gebouw is verder een mooie verzorgde keuken, een binnentuin, een afval station, een lunch- en vergaderruimte en wordt volop gebruikt door andere creatieve ondernemers. 
In het kantoor gedeelte is het rustig werken. Wel kan je enige hinder hebben van de (boven)buren, zoals een schroevendraaier die eens valt of een zaag die aan gaat, maar verder is het een fijne rustige plek. Ook kun je er gratis parkeren voor de deur.
 
Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact op met huurder Jan Aike Luchtenberg.

 

Terug