Aangeboden: gedeelde werkruimte Ravellaan

Creatief therapeut Suzan Lemont zoekt per direct een medehuurder voor haar studioruimte aan Ravellaan 96 in de wijk Oog in Al. Het is een gezellige ruimte van 42m2 die gebruikt wordt voor therapiesessies, het geven van lessen, creatieve workshops, en als repetitieruimte voor dans en theater. De studio bevindt zich in het souterrain en heeft ramen aan de lange zijde van de ruimte. Er is redelijk veel daglicht, maar de ruimte is niet echt geschikt voor professionele fotografie of schilders.

In de ruimte kun je gebruik maken van een geluidsinstallatie, teken- en schildermaterialen, beeldscherm en kleurenprinter, diverse krukken en stoelen, kussens, matten en matrassen. Daarnaast kun je gebruik maken van een gemeenschappelijk keukentje (voorzien van alle benodigdheden). In de hal bevinden zich twee toiletten en een wastafel.

De studioruimte bevindt zich in een studentenflat (Socius Wonen) en is 24/7 toegankelijk. Het is een oud kantoorgebouw en niet het mooiste, maar de omgeving is behoorlijk groen en rustig. Park Oog in Al ligt op 5 minuten lopen. Er is gratis parkeergelegenheid voor huurders en hun gasten (sleuteltoegang). 

Suzan is op zoek naar een medehuurder die de kosten en het gebruik gelijkwaardig met haar wil delen. Ze is flexibel wat betreft tijdverdeling.

 

Werkruimte en prijs

- De ruimte is 42 m2 groot

- De huurprijs is €235,- euro per maand (incl. servicekosten).

 

Ben je geintresseerd en wil je graag de ruimte bekijken? Neem dan contact op met Suzan Lemont.

 

Terug