Word jij de nieuwe medebewoner van Het Huis Utrecht?

Het Huis Utrecht heeft plek vrij in hun prachtige pand aan de Boorstraat 107 in Utrecht. Er zijn zelfstandige kantoorruimtes te huur voor 3 tot 4 bureaus. De gevraagde huurprijs bedraagt €700 (excl. BTW) per maand. De kantoorruimte is gemeubileerd (bureaus en stoelen), 24m groot en per direct beschikbaar.

Het team van Het Huis Utrecht denkt bijvoorbeeld aan een jong theater- of dansgezelschap, aan een creatieve maker of kunstcollectief, maar staat ook open voor andere, nieuwe ideeën en suggesties. Heb je de gouden tip of ben je geïnteresseerd? Neem direct contact op met Het Huis Utrecht.  (Door een korte zomerstop is het kantoor van Het Huis Utrecht even niet bereikbaar van 25 juli t/m 7 augustus). 
 
Het Huis Utrecht...

  • is een toonaangevende plek voor de ontwikkeling van theatertalent, waar wordt ontwikkeld, gecreëerd en gepresenteerd. Een bruisende werk- en ontmoetingsplek met heerlijke binnentuin.
  • heeft prachtige lichte ruimtes waar je kan vergaderen en van kleine tot grote groepen mensen kan ontvangen.
  • heeft een eigen café waar de lekkerste koffies en andere dranken geserveerd worden.
  • bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal Station.
  • In het pand heerst een open, professionele en informele sfeer. Contact met medebewoners maak je gemakkelijk tijdens de lunch of bij een goede kop koffie.
Terug