Aangeboden: twee gedeelde werkplekken Hof van Monaco

Bij een van onze huurders op het Hof van Monaco bij Berlijnplein zijn per direct twee werkplekken beschikbaar voor creatieve ondernemers. Het gaat om een gedeelde studioruimte in een nieuw gebouwde werfkelder, waar een festivalorganisatie en twee grafisch ontwerpers gevestigd zijn.
 
Het kantoor is een rustige maar inspirerende ruimte van 120 m² groot, waar o.a. ook workshops, talks, presentaties, trainingen en fotoshoots georganiseerd kunnen worden. De ruimte biedt een goede balans tussen een huiselijke en professionele sfeer om tot creatieve uiting te komen. Het voorste gedeelte van de ruimte in ingericht als kantoor. In het achterste gedeelte is een loungehoek ingericht en bevindt zich een grote lunchtafel. Het is mogelijk om te schuiven met de meubels om de ruimte naar wens in te delen. Daarnaast kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken met vaatwasser. Er bevinden zich twee toiletten en een wastafel.
 
Het kantoor bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht Leidsche Rijn en station Leidsche Rijn. Het is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. De festivalorganisatie is er slechts een gedeelte van het jaar aanwezig op een minimaal aantal dagen. De grafisch vormgevers werken er vier dagen per week. De gevraagde huurprijs is €335,00 per maand (incl. btw) voor één werkplek.
 
Ben jij benieuwd naar de ruimte en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Studio Josie. Er is veel mogelijk in overleg.

Terug