Aangeboden: Zelfstandig atelier Californiëdreef

Bij kunstenaarscollectief OpDreef op Californiëdreef 39B (bedrijventerrein Nieuw Overvecht) is per direct een atelierruimte beschikbaar.  Het is een mooie en lichte ruimte van 51 m2.

De ruimte bevindt zich op de begane grond met een eigen opgang en twee openslaande deuren. De ruimte grenst aan een ruimte binnenplaats en het is er makkelijk laden en lossen.

De ruimte is opgedeeld in twee delen. Het voorste deel is een afgesloten werkruimte met een raam. Het achterste deel is een open werkruimte met dakkoepel en een opslagruimte voorzien van een vide. Het is mogelijk om hier ook een afgesloten ruimte van te maken. De aangrenzende ruimte is in gebruik door beeldend kunstenaar Hans Dillesse. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte met een keuken en toiletten.

Er wordt gezocht naar kunstenaars die al een kunstenaarspraktijk hebben opgebouwd en BTW-plichting zijn. Dit i.v.m. de voorwaarden van Stichting OpDreef. Het kunstenaarscollectief bestaat uit acht kunstenaars en is nu 20 jaar gevestigd op deze locatie.


Werkruimtes en prijs

Oppervlakte: 51 m2
Huur per maand: € 420,72 inclusief servicekosten (excl. BTW)
Het betreft permanente verhuur. 
  
Heb je interesse en wil je meer informatie over de voorwaarden, mogelijkheden en de ruimte zien? Neem dan contact op met Boris Schmidt

 

 

Terug