Aangeboden: zelfstandige ateliers Californiëdreef

Bij kunstenaarscollectief OpDreef op Californiëdreef 39B (bedrijventerrein Nieuw Overvecht) zijn per direct twee atelierruimtes beschikbaar. Het zijn mooie en lichte ruimtes van 26 m2 en 25 m2.

De ruimtes bevinden zich op de begane grond en hebben een eigen opgang met twee openslaande deuren naar een ruime binnenplaats. Het is er dus erg makkelijk laden en lossen. De ruimte met een vloeroppervlak van 26 m2 bestaat uit een afgesloten werkruimte van 23 m2 met een raam naar buiten en een opslag van 3 m2.

De ruimte met een vloeroppervlak van 25 m2 is een open werkruimte met dakkoepel en een opslagruimte voorzien van een vide. Het is mogelijk om hier ook een afgesloten ruimte van te maken.

De aangrenzende ruimte is in gebruik door beeldend kunstenaar Hans Dillesse. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte met een keuken en toiletten. Er wordt gezocht naar kunstenaars die al een kunstenaarspraktijk hebben opgebouwd en BTW-plichting zijn. Dit i.v.m. de voorwaarden van Stichting OpDreef. Het kunstenaarscollectief bestaat uit acht kunstenaars en is nu 20 jaar gevestigd op deze locatie.


Werkruimtes en prijs

Oppervlakte: 26 m2
Huur per maand: € 214,50 inclusief servicekosten (excl. BTW)
Het betreft permanente verhuur. 

 

Oppervlakte: 25 m2
Huur per maand: € 206,25 inclusief servicekosten (excl. BTW)
Het betreft permanente verhuur. 

 

De ruimtes zijn eventueel ook als een geheel te huren. Heb je interesse en wil je meer informatie over de voorwaarden, mogelijkheden en de ruimte zien? Neem dan contact op met Boris Schmidt

 

 

Terug