Nieuwe locatie ‘2e Daalsedijk’ in Wisselspoor

Vrijdag 1 maart 2024
DePlaatsmaker heeft vanaf maart 2024 een nieuwe locatie in Wisselspoor in beheer genomen. Het gaat om twee voormalige kantoorgebouwen op de 2e Daalsedijk van samen bijna 1000 m2 groot.  
 

De afgelopen maanden heeft het ons team zich ingespannen om op korte termijn vervangende ruimte te vinden voor een deel van de vertrekkende huurders van de Vlampijpateliers. Daarvoor is intensief contact geweest met verschillende vastgoedpartijen uit ons netwerk en zijn diverse locatiebezoeken gedaan. Uiteindelijk is de meest passende en betaalbare locatie gevonden in Wisselspoor, waar DePlaatsmaker voormalig kantoorgebouwen W en Z op de 2e Daalsedijk 8 in beheer neemt van de Nederlandse Spoorwegen.
 
Samen beschikken de gebouwen over 25 zelfstandige werkruimtes die voornamelijk door beeldend kunstenaars gebruikt gaan worden. Daarnaast zijn er vier grotere ruimtes beschikbaar (uiteenlopend van 56 m2 tot 140 m2), waarvoor nog naar een passende invulling wordt gezocht. Beide gebouwen aan de 2e Daalsedijk zijn in beheer bij DePlaatsmaker tot en met juni 2025, maar mogelijk langer. Op het terrein zijn ook de broedplaatsen Concordia en Villa Concordia gelegen.

 

Terug